Preberi pred naročilom

Ker se storitev MojLogotip.si opravlja na daljavo, je zelo pomembno, da ste čimbolj točni pri svojih željah in zahtevah za vaš nov logotip. Dobro razmislite, katere barve želite videti, pisavo in kakšni logotipi so vam všeč, ter po potrebi tudi dodajte naslove do spletnih strani, kjer si jih oblikovalci lahko ogledajo.

V približno dveh do treh delovnih dneh po naročilu boste prejeli prvih 6 konceptov logotipa. Izberite koncepte, ki vam ustrezajo ter odstranite koncepte, ki vam ne. V nekaj recenzijah bi morali priti do le ene verzije, na kateri potem lahko uredite še zadnje detajle.

Naroči logotip za 99 EUR!

Primer iteracij logotipa za MojLogotip.si

Podrobno smo opisali dejavnost in predlagali, naj se za elemente uporabi čopič, paleto, računalnik ali kaj podobnega. Barve smo povzeli po že obstoječi spletni strani. Želeli smo si profesionalen in moderen logotip.

Osnutek 1

Nad nobenim od prvih konceptov nismo bili navdušeni, je bil pa koncept 3 najbolj zanimiv in je kazal največ potenciala. Za revizijo smo predlagali drugo pisavo (font) ter malce bolj živo oranžno barvo.

Osnutek 1 - MojLogotip.si

Osnutek 2

Zaradi slabih navodil smo prejeli še koncept 2, sicer pa smo bili najbolj zadovoljni s pisavo v konceptu 3. Za revizijo smo predlagali odebelitev pisave ter “vgradnjo” kockaste ikone v napis.

Osnutek 2 - MojLogotip.si

Osnutek 3

Koncept 4 je že izredno blizu temu, kar si želimo. Za revizijo smo predlagali rotiranje “Moj” na vertikalo ter oblikovanje ikone v prvi O.

Osnutek 3 - MojLogotip.si

Osnutek 4

Koncept 1 je to, kar smo si želeli. Zaprosili smo za končne verzije. Za spletno stran smo ukinili podnaslov.

Osnutek 4 - MojLogotip.si

Od prvega osnutka do končne verzije št. 1

Končna verzija številka 1, katera je bila v veljavi 12 ur.

Osnutek do finalne verzije

Po prespani noči

Po prespani noči smo dobili pogum in popolnoma spremenili pisavo, ki nam je bila že pred tem všeč, vendar si nismo upali povedati.

izbrani-logotip

Končna verzija

To je odličen primer, kako lahko iz povprečnih osnutkov pridemo do modernega in estetskega logotipa.

logotip-izbrani

Naroči logotip za 99 EUR!